• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Bilantul tragediei din Colectiv a ajuns la 64 de morti. Un tanar de 21 de ani, internat la Spitalul Floreasca, a murit luni

Bilantul tragediei din Colectiv a ajuns la 64 de morti. Un tanar de 21 de ani, internat la Spitalul Floreasca, a murit luni

Un tanar de 21 de ani, din Petrosani, care era internat la Spitalul Floreasca, a incetat din viata luni dimineata. Astfel, bilantul negru al tragediei se ridica la 64 de morti.

Ministerul Sanatatii a confirmat decesul pacientului la ora 12 si 35 de minute.
 
''Pacientul era intr-o stare foarte grava inca de la internarea in spital, fiind atunci resuscitat. A murit in urma unei complicatii pulmonare, o hemoragie masiva, care nu a mai putut fi controlata. Pacientul, de-a lungul timpului, a facut toate complicatiile posibile si, cu ajutorul nostru, a reusit sa supravietuiasca pana astazi - un efort de patru luni si jumatate. Familia a stat in permanenta cu el, zi si noapte'', a precizat Ioan Lascar.
 
Seful Sectiei de chirurgie plastica si reparatorie a Spitalului de Urgenta Floreasca, prof. dr. Ioan Lascar, declara, la inceputul lunii, ca prognosticul in cazul acestui pacient ramane rezervat.

14 martie 2016 14:53
Modifică setările cookies