• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Bilete de tren la jumatate de pret, de Valentine rsquo;s Day si Dragobete

Bilete de tren la jumatate de pret, de Valentine’s Day si Dragobete

CFR Calatori pune in vanzare bilete la jumatate de pret pentru zilele de 14 si 24 februarie 2017, in cadrul campaniei "IR Special/Oferta pentru 2", informeaza, vineri, compania.

Potrivit unui comunicat de presa al CFR Calatori, reducerea de 50% din tariful biletului intreg este valabila pentru calatoria la clasa 1 si a 2-a, se acorda la achizitionarea a doua bilete pentru acelasi tren InterRegio si este disponibila exclusiv la casele de bilete din statiile CFR.

"In gara vietii opresc multe trenuri. Doar unul este cel al dragostei. Si chiar daca pare ca acesta nu ne asteapta, merita sa alergam dupa el', a declarat directorul general al CFR Calatori, Iosif Szentes.

Oferta vizeaza anumite trenuri si nu se cumuleaza cu alte oferte. Tariful de rezervare a locului se achita integral, se arata in comunicat.

De asemenea, cuplurile de indragostiti sunt asteptate in zilele de 14 si 24 februarie sa opreasca timpul in loc, imortalizand momente de iubire printr-o fotografie sau printr-o declaratie la megafonul din Gara de Nord Bucuresti. Fotografiile vor fi reunite in cadrul evenimentului Facebook "Iubeste si calatoreste!".

 


10 februarie 2017 11:34
Modifică setările cookies