• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cea mai mare fotografie panoramica din lume: Londra, vazuta la 360 de grade

Cea mai mare fotografie panoramica din lume: Londra, vazuta la 360 de grade

Compania 360Cities a realizat cea mai mare fotografie panoramica din lume - panorama Londrei de pe Turnul British Telecom, pentru a marca incheierea anului olimpic si a celui paralimpic 2012, doua evenimente majore gazduite de capitala britanica.

Desfasurata, in rezolutie obisnuita, fotografia ar avea dimensiunile Palatului Buckingham din Londra.
 
Fotografia de 320 gigapixeli a fost creata de fondatorul 360Cities.net, Jeffrey Martin, si de colegii sai de la 360Cities, Holger Schulze si Tom Mills. Acestia au lucrat timp de trei zile, in noiembrie 2012, pentru a realiza cele 48.600 de imagini, facute de la etajul al 29-lea al Turnului BT.
 
360Cities.net a realizat cea mai mare colectie online de fotografii panoramice georeferentiate, uluitoare, create de o retea de cateva mii de fotografi din intreaga lume, experti in realizarea de panorame. Prin intermediul parteneriatelor incheiate cu Google Earth, Microsoft, Nokia Maps si Flipboard, continutul 360Cities.net dispune de o audienta internationala.
 
Pentru vasta sa biblioteca de imagini panoramice de inalta calitate, 360Cities ofera licente comerciale pentru editori digitali de marca, precum The Sunday Times Online, Daily Mail si McGraw-Hill, dar si principalelor agentii de publicitate, dezvoltatorilor de aplicatii pentru telefoane mobile si jocuri, precum si producatorilor de filme si video.
 
360 Cities Holding B.V. este o companie olandeza care are o filiala in Praga.

21 februarie 2013 18:00
Modifică setările cookies