• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cine sunt cei mai ravniti burlaci miliardari din lume. Creatorul Snapchat, in top 5

Cine sunt cei mai ravniti burlaci miliardari din lume. Creatorul Snapchat, in top 5

Americanul Evan Thomas Spiegel, creatorul aplicatiei Snapchat pentru telefoane inteligente, a fost inclus in topul al celor mai ravniti burlaci miliardari din lume, publicat cu ocazia Zilei Indragostitilor (14 februarie) de cabinetul de studii sociologice Wealth-X, informeaza prnewswire.com, preluat de Mediafax.

Cabinetul Wealth-X a alcatuit un Top 5 al celor mai ravniti tineri miliardari din lume. Cu totii au sub 35 de ani, sunt extrem de bogati si sunt celibatari.
 
1 - Scott Duncan: In varsta de 32 de ani, acest antreprenor american are o avere de 5,5 miliarde de dolari, mostenita de la celebra familie Duncan din statul american Texas. Aceasta a facut avere in domeniul energiei, prin intermediul companiei Enterprise Products.
 
2 - Thomas Persson: In varsta de 30 de ani, afaceristul suedez are o avere estimata la 2,8 miliarde de dolari. El reprezinta cea de-a treia generatie din familia care detine brandul H&M si este fiul celui mai bogat om din Suedia, Stefan Persson.
 
3 - Evan Thomas Spiegel: Nascut la Los Angeles, tanarul american, in varsta de 24 de ani, are o avere de 1,7 miliarde de dolari. A studiat la Universitatea Stanford si este CEO si creator al aplicatiei Snapchat pentru telefoanele mobile inteligente.
 
4 - Carl Erik Hagen: In varsta de 27 ani, tanarul norvegian are o avere estimata la 1,7 miliarde de dolari. El este fiul si mostenitorul lui Stein Erik Hagen, patronul grupului Canica, un imperiu comercial ce include numeroase lanturi de magazine agroalimentare.
 
5 - Printul Albert II Maria Lamoral Miguel Johannes Gabriel von Thurn and Taxis: In varsta de 31 de ani, acest aristocrat german detine o avere de 1,5 miliarde de dolari si este un cunoscut pilot de raliuri auto.
 
Cabinetul Wealth-X este lider mondial in analize care vizeaza persoanele extrem de bogate (Ultra High Net Worth/ UHNW), ale caror averi depasesc pragul de 300 de milioane de dolari. Are sediul general la Singapore si detine 13 birouri in lumea intreaga, pe cinci continente.

12 februarie 2015 17:36
Modifică setările cookies