• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Ciolos: Nu folosesc politie in trafic. Prefer sa ma trezesc cu 10-15 minute mai devreme ca sa ajung la birou la timp

Ciolos: Nu folosesc politie in trafic. Prefer sa ma trezesc cu 10-15 minute mai devreme ca sa ajung la birou la timp 

Premierul Dacian Ciolos nu foloseste echipaje de politie pentru a se deplasa in trafic si prefera sa se trezeasca mai devreme pentru a ajunge la timp la birou. 

Intrebat daca renunta la coloana oficiala, in contextul in care, la Timisoara, ar fi venit fara un astfel de dispozitiv, premierul a raspuns: "Nu am folosit. Nu stiu ce intelegeti prin coloana oficiala. Sunt niste reguli pe care SPP-ul, conform legii, trebui sa le asigure, dar nu am folosit politie si nu o sa folosesc niciodata. Prefer sa ma trezesc cu 10-15 minute mai devreme ca sa ajung la birou la timp decat sa zapacesc lumea de cap, in Bucuresti sau in alta parte. E o chestie de bun simt, dincolo de reguli, de protectie, si asa mai departe. Traim intr-o societate moderna unde, indiferent ca unul este prim-ministru si altul e muncitor, trebuie sa ne simtim la fel, cetateni, si sa ne asumam, fiecare, rolul de cetatean inainte de a ne pune in fata functia pe care o avem, care e vremelnica si e trecatoare", transmite Agerpres.

Dacian Ciolos a refuzat sa comenteze pe tema scandalului in care este implicat procurorul general Tiberiu Nitu, legat de folosirea coloanei oficiale.   "Nicicum nu comentez ( cazul Procurorului General-n.r.). Sunt autoritati care trebuie sa raspunda la aceste intrebari inainte sa comenteze un prim-ministru", a afirmat el.


29 ianuarie 2016 15:59
Modifică setările cookies