• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Coliziune intre doua trenuri in Germania: 10 morti si 81 de raniti. Probleme tehnice sau o eroare umana, posibile cauze ale accidentului

Coliziune intre doua trenuri in Germania: 10 morti si 81 de raniti. Probleme tehnice sau o eroare umana, posibile cauze ale accidentului

Politia germana a anuntat miercuri incheierea operatiunii de cautare a eventualilor supravietuitori in urma accidentului feroviar produs marti in sudul Germaniei si soldat cu 10 morti si 81 de raniti, transmite DPA.

Accidentul s-a produs marti in jurul orei locale 06:50 (05:50 GMT), aproximativ la jumatatea drumului de sase kilometri intre statiunea Bad Aibling si orasul Kolbermoor din Bavaria, in apropiere de granita cu Austria.

Trenurile transportau in total circa 150 de pasageri, in principal navetisti.  

Anchetatorii au anuntat ca investigheaza posibilitatea unei disfunctionalitati tehnice sau a unei erori umane drept potentiala cauza a accidentului.

Potrivit DPA, expertii examineaza doua "cutii negre" gasite la bordul trenurilor, o a treia fiind data disparuta la locul accidentului.  

Ministrul transporturilor german, Alexander Dobrindt, a spus ca trenurile si calea ferata erau dotate cu sistemul automat de franare PZB, care a fost introdus in Germania dupa ce 10 persoane au murit in 2011 in apropiere de Magdeburg.


10 februarie 2016 11:13
comentarii (1)

Comentarii (1)


FA SI TU BANI DIN INTERNET 2016-02-09 12:20:50
SALUT ! , VREI SA FACI BANI DIN INTERNET ? Intamplator am gasit un joc b.row.ser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Ca tine de altfel, am crezut ca este o reclama la un site "lesinat". Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 10 mii de euro. Toti banii sunt de la joc, INITIAL VA TREBUI SA CUMPERI ZIARE APOI SA LUPTI DE 10 ORI SI SA MUNCESTI, dupa aceste activitati vei primi sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri,cum ar fi: fabrici de lactate, ziar propriu, unde poti publica articole, fabrici de lemne, universitati etc. Jocul este un simulator excelent al realitatii. Evident acesta necesita timp, la inceput bugetul tau va fi in jur de 3-4 lei pe zi. Totusi investind banii progresiv, dupa 2-3 saptamani poti ajunge la sume de 100-200 lei pe zi si tot asa. Tu decizi cand sa iti retragi banii pe card sau prin alte operatiuni bancare. Te astept , click : bit.ly/d4GD45s ...........dfhytj7667