• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Elefanți pe autostradă, în Spania

Elefanți pe autostradă, în Spania

Un elefant şi-a pierdut viaţa iar alţi doi au fost răniţi după ce un camion care transporta cinci astfel de animale s-a răsturnat luni pe o şosea din Spania, relatează DPA, preluată de Agerpres.

Cauzele exacte care au dus la producerea accidentului care a avut loc în sud-estul provinciei spaniole Albacete nu sunt deocamdată clare, au notat autorităţile pe Twitter. Directorul departamentului guvernamental pentru trafic, Gregorio Serrano, a precizat că, potrivit primelor informaţii, autovehiculul s-ar fi răsturnat în timp ce efectua o manevră de depăşire.
 
În imaginile publicate pe internet pot fi văzuţi trei elefanţi care blochează circulaţia pe o şosea din Pozo Canada, în timp ce trupul unui alt pahiderm este ridicat dintr-un şanţ cu ajutorul unei macarale.
 
Garda Civilă a publicat pe Twitter o fotografie în care se observă un angajat în uniformă care stă în faţa a două dintre animalele libere. "Camarazii noştri din trafic de azi din Albacete având grijă de nişte elefanţi, victime ale unui accident în Pozo Canada (din păcate, unul dintre pahiderme a murit)".
 
Animalele care au supravieţuit incidentului au fost direcţionate provizoriu în zona unui şantier din apropiere.
 
Şoferul camionului a fost rănit în urma accidentului, conform media locale. Nu se cunoaşte cu exactitate unde erau transportaţi elefanţii.

3 aprilie 2018 10:49
Modifică setările cookies