• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Fratele actorului Paul Walker, decedat intr-un accident, l-ar putea inlocui pe acesta in Furios si iute 7

Fratele actorului Paul Walker, decedat intr-un accident, l-ar putea inlocui pe acesta in "Furios si iute 7"

Cody Walker, fratele mai mic al lui Paul Walker, actorul in varsta de 40 de ani care si-a pierdut viata pe 30 noiembrie, intr-un accident de automobil, ar putea fi cel care va interpreta personajul Brian O'Conner in ultimele secvente din filmul "Furios si iute 7", informeaza Contactmusic.com.

Cody Walker, care este cascador, ar putea continua filmarile la pelicula "Fast & Furious 7" in locul lui Paul Walker, ca un omagiu adus actorului care si-a pierdut viata intr-un accident de masina.

"Producatorii au avut o serie de intalniri (cu Cody Walker, n.r.), imediat dupa moartea lui Paul", a declarat o sursa pentru site-ul MailOnline. "Imediat, ei si-au dat seama ca au nevoie de cineva care sa arate ca Paul pentru a termina filmul si atunci l-au abordat pe fratele sau, Cody, care ii seamana", a spus sursa.
 
Potrivit sursei citate, Cody ar putea fi filmat din spate si de la distanta, iar, in cazul in care este nevoie de un prim-plan cu actorul, se poate edita apoi prin programe specializate, astfel incat sa nu se observe diferenta dintre cei doi.
 
Cody, in varsta de 25 de ani, locuieste in Oregon, dar in prezent sta acasa la mama sa, Cheryl Walker, in Los Angeles.
Regizorul James Wan, care a inceput filmarile la "Furios si iute 7" in luna septembrie, a declarat pentru site-ul tmz.com ca va continua acest proiect, desi intreaga echipa este "extrem de trista si afectata" de moartea lui Paul Walker, interpretul personajului Brian O'Conner in cinci din cele sase filme ale francizei.
 
Filmul era programat sa fie lansat pe 11 iulie 2014, dar, dupa decesul lui Paul Walker pe 30 noiembrie, studiourile Universal au anuntat intreaga echipa ca filmarile vor fi intrerupte pentru o perioada nedeterminata.
 
Seria "Furios si iute", care a avut pana acum incasari de peste 2 miliarde de dolari, este una dintre cele doua francize importante, alaturi de "Sunt un mic ticalos/ Despicable Me", care au contribuit la redresarea studiourilor Universal Pictures in ultimii ani.
 
Ramasitele pamantesti ale actorului Paul Walker, decedat intr-un accident de automobil pe 30 noiembrie, vor fi incinerate in acest weekend, iar cenusa starului american va fi ingropata in cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Hollywood, Los Angeles.

14 decembrie 2013 13:45
Modifică setările cookies