• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Game of Thrones , cel mai piratat serial de televiziune in 2016, pentru al cincilea an consecutiv

"Game of Thrones", cel mai piratat serial de televiziune in 2016, pentru al cincilea an consecutiv

"Game of Thrones" a fost in 2016, pentru cel de al cincilea an consecutiv, cel mai piratat serial de televiziune pe internet, urmat de "The Walking Dead", dar si de productia noua "Westworld", relateaza torrentfreak.com.

Potrivit sursei citate, "Game of Thrones" a fost cel mai descarcat serial tv pe BitTorrent pentru cel de al cincilea an consecutiv. Interesul fata de serialul fantasy a fost in general similar cu cel de anul trecut. Cel mai mare numar de persoane care au partajat un episod pe mai multi torenti a fost de 350.000 in momentul de varf, care s-a produs dupa aparitia de internet a ultimului episod al sezonului al saselea.

In acest an se remarca si faptul ca noua productie science-fiction "Westworld" a reusit sa ajunga pe locul al treilea desi a fost lansata in ultimele trei luni ale anului, ceea ce este o realizare.

De asemenea, precizeaza torrentfreak.com, se poate observa o continuare a trendului de crestere a interesului pentru fisierele de inalta calitate, multi pirati trecand in ultimul an de la fisiere de 480p, la unele cu rezolutia 720p sau 1080p, in mare parte datorita ameliorarii accesului la internetul de banda larga.

Iata insa topul intocmit de TorrentFreak in baza mai multor surse, inclusiv statisticile raportate de BitTorrent.

1. "Game of Thrones"
2. "The Walking Dead"
3. "Westworld"
4. "The Flash"
5. "Arrow"
6. "The Big Bang Theory"
7. "Vikings"
8. "Lucifer"
9. "Suits"
10. "The Grand Tour"

29 decembrie 2016 09:49
Modifică setările cookies