• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
George Clooney intra in politica

George Clooney intra in politica 

Actorul american George Clooney vrea sa urmeze o cariera in politica, dupa ce se va casatori in septembrie cu iubita lui, avocata britanica Amal Alamuddin, informeaza contactmusic.com.

Despre George Clooney au aparut zvonuri ca se pregateste sa participe la urmatoarele alegeri din Statele Unite ale Americii. 

"El are ambitii mari si vrea sa intre in politica foarte repede. Vrea sa se implice in mai multe actiuni umanitare si spera se se alature campaniei democratilor pentru alegerile din 2016", a declarat o sursa pentru ziarul Daily Mirror. 

Actorul si producatorul George Clooney, care a fost alaturi de presedintele Barack Obama inainte de alegerile din 2012 si a fost cofondator al organizatiei de ajutor umanitar "Not On Our Watch", alaturi de cativa prieteni, inclusiv Matt Damon si Brad Pitt, in urma cu sase ani, considera ca Amal Alamuddin, in varsta de 36 de ani, va contribui la cresterea sanselor sale de a-si asigura un rol in noul guvern. 

"George se gandeste cum poate sa se implice mai mult. Acum ca o are pe Amal alaturi de el va avea mai multa credibilitate pentru a candida", a mai spus sursa citata.


1 iunie 2014 12:35
Modifică setările cookies