• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Guvernul reia procesul de achizitie a sculpturii  Cumintenia pamantului

Guvernul reia procesul de achizitie a sculpturii "Cumintenia pamantului" 

Guvernul a decis sa reia procesul de achizitie a sculpturii "Cumintenia pamantului" a lui Constantin Brancusi.

"Astazi, Guvernul a decis sa reia procesul de achizitie a 'Cuminteniei Pamantului'. Vom avea toate detaliile in cel mai scurt timp de la Ministerul Culturii. Anuntul ferm pe care il fac astazi este ca acest proces de achizitie se reia", a afirmat purtatorul de cuvand al Executivului, Dan Suciu.  

El a precizat ca reluarea procesului presupune numirea unei noi comisii care sa se ocupe de achizitie si care sa faca noi evaluari.  

"Toate aceste demersuri vor fi reluate si reanalizate. Va fi un obiectiv important al Guvernului sa aduca procesul la bun sfarsit. Evident ca stim preturile si stim discutiile pe care comisia anterioara le-a avut cu proprietarii acestui obiect de arta, dar cred ca este un moment important cu ocazia aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Constantin Brancusi faptul ca Guvernul doreste sa reia procesul de achizitie", a subliniat Dan Suciu. 


18 februarie 2016 16:13
comentarii (1)

Comentarii (1)


Bit.Do/OT***** 2016-02-21 04:58:58
Http:///Bit.Do/OT3 | | | Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. Http:///Bit.Do/OT2 (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Joc cu Tancuri AICI: Http:///Bit.Do/OT3