• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Hans Klemm: Fac un apel, in calitatea oficiala de ambasador al SUA, ca Romania sa continue lupta impotriva coruptiei

Hans Klemm: Fac un apel, in calitatea oficiala de ambasador al SUA, ca Romania sa continue lupta impotriva coruptiei

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii (SUA), Hans Klemm, a declarat vineri, la Constanta, ca face un apel ca Romania sa continue lupta impotriva coruptiei si sa nu faca pasi care sa slabeasca acest proces.

Prezent la finalul ceremoniei de deschidere a exercitiului multinational Sea Shield 17, ambasadorul Hans Klemm, a facut aprecieri favorabile parteneriatului special al SUA cu Romania, in cadrul NATO, mentionand totodata ca urmareste cu atentie ultimele evenimente din tara si "marile demonstratii pasnice" din ultimele zile.
 
"Protestele sunt foarte insufletitoare. In ultima saptamana am vazut trei sau patru nopti de mari demonstratii pasnice, nu numai in Bucuresti, ci si in multe orase din tara. Eu fac un apel, in calitatea oficiala de ambasador al SUA, ca Romania sa continue lupta impotriva coruptiei. Aceasta este atitudinea pe care SUA o sustine cu putere. SUA au o speranta, si nu ne referim numai la Romania, dar includem si Romania, ca partener, aliat, prietena a noastra, ca aceasta tara sa consolideze si sa intareasca statul de drept si lupta impotriva coruptiei si sa nu sa faca pasi care sa slabeasca aceasta lupta", a afirmat Hans Klemm.

3 februarie 2017 16:14
Modifică setările cookies