• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Hellvig: Evident ca SRI nu a avut nicio implicare in proteste

Hellvig: Evident ca SRI nu a avut nicio implicare in proteste

Directorul Serviciului Roman de Informatii (SRI), Eduard Hellvig, a negat, miercuri, orice implicare a institutiei pe care o conduce in protestele care au avut loc duminica seara in intreaga tara fata de ordonantele de urgenta privind gratierea si modificarea codurilor penale, scrie News.ro.

”Evident ca nu a avut nicio implicare. Vom discuta si in comisie aceste lucruri. Sunt absolut convins ca vom lamuri toate aspectele care au fost in dezbaterea publica”, a declarat Eduard Hellvig intrebat de jurnalisti daca SRI a avut vreo implicare in protestele de duminica.
 
Conducerea SRI este audiata in Comisia parlamentara de control al activitatii Serviciului, in legatura cu scandalul in care a fost implicat Florian Coldea, in legatura cu proiectul de buget al SRI pe anul 2017, dar si cu protestele care au avut loc duminica seara intreaga tara.
 
SRI a respins, intr-un comunicat de presa transmis duminica seara, "orice incercare de a implica institutia in dispute politice, organizare de proteste sau alte actiuni care nu tin de misiunile asumate potrivit cadrului legal".


25 ianuarie 2017 12:01
Modifică setările cookies