• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Hugh Grant, despagubit in scandalul interceptarilor telefonice ilegale

Hugh Grant, despagubit in scandalul interceptarilor telefonice ilegale

Actorul britanic Hugh Grant va fi despagubit cu "o suma de bani considerabila" de grupul de presa condus de magnatul Rupert Murdoch, in urma scandalului interceptarilor telefonice ilegale practicate de tabloidul News of the World, potrivit Reuters.

Anuntul a fost facut de catre avocatul lui Hugh Grant, vineri, fara a fi mentionata suma exacta pe care actorul o primeste in urma acestei intelegeri. Hugh Grant, un critic inversunat al presei de tip tabloid, va dona banii asociatiei Hacked Off, care se ocupa de monitorizarea bunelor practici in media.
 
Actorul Hugh Grant a fost martor in procesul care a fost implicat tabloidul news of the World, in noiembrie 2011. Grant a fost una dintre vedetele care au actionat in justitie filiala britanica a News Corp, grup detinut de magnatul Rupert Murdoch.
 
News Corporation si News International sunt in mijlocul unui scandal privind interceptari telefonice ilegale, care a inceput in Marea Britanie, dar se pare ca are ramificatii si in Statele Unite ale Americii.
 
Potrivit politiei britanice, publicatia News of the World, detinuta de grupul media, ar fi interceptat convorbirile a circa 4.000 de oameni, intre care familiile unor adolescenti asasinati. Aceste dezvaluiri au ridicat intreaga clasa politica din Marea Britanie impotriva lui Rupert Murdoch.

23 decembrie 2012 15:12
Modifică setările cookies