• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
In ultimul an de mandat, Obama ia atitudine in problema sensibila a armelor de foc. Ce se schimba

In ultimul an de mandat, Obama ia atitudine in problema sensibila a armelor de foc. Ce se schimba

Abia intors din vacanta, in ultimul an al mandatului sau, Barack Obama ia atitudine in problema sensibila a armelor de foc, ce fac anual 30.000 de morti numai in Statele Unite.

Seful de la Casa Alba va anunta masuri mai dure pentru ca persoanele cu cazier si cele cu probleme mentale sa nu isi poata cumpara o arma.

Dupa presiuni zadarnice asupra unui Congres ce ii este ostil, Obama a decis sa se foloseasca de decrete excutive pentru a aduce schimbari in legislatie.

 Sunt "decizii de bun simt", sprijinite de majoritatea americanilor, si care nu vor incalca dreptul constitutional de a detine o arma, a anuntat executivul american.  Nici nu vor impedica fiecare atac armat, a mai spus Barack Obama, dar vor salva vieti. 


5 ianuarie 2016 16:38
comentarii (1)

Comentarii (1)


Daniel 2016-01-05 17:03:58
Obama doresteceva, nu stiu in cemasura va putea rezolva problema asta,problema nu este armele!!!cu siguranta, problema este la nivelul minti , problema este ca oameni, copii nu mai sunt educati cum trebuie, copiilor nu li se mai spune de Dumnezeu in scholi ci dincontra se incearca si se fac eforturi mari pentru ca copii sa cunoasca orice numai de Dumnezeu nu. O tara fara Dumnezeu e o tara salbatica!!!!.