• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Instagram nu mai functioneaza in China. Peste 7.700 de imagini de la protestele din Hong Kong, distribuite de useri

Instagram nu mai functioneaza in China. Peste 7.700 de imagini de la protestele din Hong Kong, distribuite de useri

Aplicatia de distribuire a imaginilor Instagram are probleme de conectare in China continentala, in contextul protestelor din Hong Kong, afirma organizatii anticenzura, citate de Wall Street Journal.

Potrivit site-urilor www.blockedinchina.net si viewdns.info, Instagram era blocata luni, in timp ce asociatia Greatfire.org a semnalat teste "suspecte" efectuate de sambata. 

Un corespondent al Wall Street Journal din Beijing a confirmat ca aplicatia online nu functiona luni dimineata. 

"Verificam informatiile despre aceste probleme", a reactionat Charlene Chian, purtatorul de cuvant al Facebook Inc., grupul care administreaza Instagram. 

Problemele de functionare la Instagram au aparut in contextul escaladarii violentelor intre fortele de ordine si protestatari, la Hong Kong. 

Utilizatorii Instagram au distribuit, duminica, peste 7.700 de imagini de la protestele din Hong Kong. Mii de manifestanti continua sa sfideze puterea la Hong Kong, dupa confruntari cu fortele de ordine, blocand centrul orasului pentru a cere Beijingului mai multa libertate politica.


30 septembrie 2014 09:18
comentarii (1)

Comentarii (1)


Bit.Do/OT2@yahoo.com 2014-09-30 16:57:17
Http:///Bit.Do/OT3 | | | Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - dist ruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. Http:///Bit.Do/OT2 (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Joc cu Tancuri AICI: Http:///Bit.Do/OT3