• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Internship la Camera Deputatilor, pentru studenti si absolventi

Internship la Camera Deputatilor, pentru studenti si absolventi

O noua editie a Programului de Internship derulat de Camera Deputatilor, destinat studentilor si tinerilor absolventi, va avea loc in perioada 11 aprilie - 10 iunie 2016.

Inscrierile au loc online pana pe data de 27 martie 2016.
 
Programul a fost initiat de presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, oferind tinerilor o experienta unica prin implicarea acestora in cadrul activitatilor intreprinse la nivel parlamentar, se arata intr-un comunicat al Camerei Deputatilor.
 
La editiile anterioare ale Programului de Internship organizat de Camera Deputatilor s-au inscris sute de studenti si absolventi dornici sa invete mecanismele pe care se bazeaza procesul democratic.
 
Participarea la Programul de Internship este conditionata de prezenta la activitatile desfasurate la Camera Deputatilor.

1 martie 2016 16:39
comentarii (1)

Comentarii (1)


FA SI TU BANI DIN INTERNET 2016-03-01 16:57:45
SALUT ! , VREI SA FACI BANI DIN INTERNET ? Nici eu nu am crezut la inceput , dar am ajus sa fac 50 de euro pe zi ! Intamplator am gasit un joc b.row.ser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Ca tine de altfel, am crezut ca este o reclama la un site "lesinat". Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 10 mii de euro. Toti banii sunt de la joc, INITIAL VA TREBUI SA CUMPERI ZIARE APOI SA LUPTI DE 10 ORI SI SA MUNCESTI, dupa aceste activitati vei primi sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri,cum ar fi: fabrici de lactate, ziar propriu, unde poti publica articole, fabrici de lemne, universitati etc. Jocul este un simulator excelent al realitatii. Evident acesta necesita timp, la inceput bugetul tau va fi in jur de 3-4 lei pe zi. Totusi investind banii progresiv, dupa 2-3 saptamani poti ajunge la sume de 100-200 lei pe zi si tot asa. Tu decizi cand sa iti retragi banii pe card sau prin alte operatiuni bancare. Te astept , click : bit.ly/d4GD45s ...........dsgeryh65