• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Jeremy Clarkson revine la BBC. Ce va prezenta

Jeremy Clarkson revine la BBC. Ce va prezenta

Jeremy Clarkson, fostul prezentator al emisiunii "Top Gear", concediat de BBC in urma unei altercatii cu un producator TV, va reveni la postul national de televiziune britanic in calitate de prezentator al unei emisiuni saptamanale de satira, la sfarsitul acestei luni, informeaza contactmusic.com.

Tabloidul The Mirror scrie ca managerii postului BBC au decis in cele din urma sa ii permita sa prezinte in calitate de invitat special editia din 24 aprilie a emisiunii de satira "Have I Got News For You", la mai putin de o luna dupa ce l-au concediat din emisiunea "Top Gear". 

O purtatoare de cuvant a radiodifuzorului britanic a spus: "Contractul lui Jeremy nu a fost reinnoit pentru «Top Gear», insa el nu are interdictie sa apara la BBC". 

Informatia a fost dezvaluita initial intr-un articol publicat de acelasi tabloid britanic pe 17 martie, chiar inainte ca ancheta interna a BBC, declansata de acel incident, sa fie finalizata. In aceste conditii, presa britanica afirma ca aparitia lui Jeremy Clarkson in emisiunea "Have I Got News For You" a fost decisa cu mult timp inainte ca renumitul prezentator britanic sa aiba o altercatie cu producatorul de televiziune Oisin Tymon. 

Jeremy Clarkson a anuntat ca se va achita de obligatiile sale contractuale si va aparea intr-o serie de show-uri live inspirate din universul emisiunii "Top Gear" alaturi de fostii lui colegi din acea emisiune, Richard Hammond si James May. Titlul turneului - care va avea loc in acest an in Marea Britanie, Australia, Norvegia si Africa de Sud - a fost schimbat in "Clarkson, Hammond & May Live", iar cei trei prezentatori nu au voie sa faca in timpul acelor show-uri nicio referire directa la incidentul in care a fost implicat Jeremy Clarkson. 

Marti, Politia din North Yorkshire a anuntat ca nu il va pune sub acuzare pe Jeremy Clarkson pentru agresiune fizica.


8 aprilie 2015 10:48
Modifică setările cookies