• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Jurnalistul Claudiu Lucaci de la TVR, luat in calcul pentru functia de purtator de cuvant al Guvernului

Jurnalistul Claudiu Lucaci de la TVR, luat in calcul pentru functia de purtator de cuvant al Guvernului

Jurnalistul Claudiu Lucaci este luat in calcul de premierul Sorin Grindeanu pentru functia de purtator de cuvant al Guvernului, au declarat pentru News.ro surse oficiale. Lucaci a avut o discutie in acest sens, saptamana trecuta, la Palatul Victoria, cu seful Executivului, insa nu a fost luata o decizie finala.

Claudiu Lucaci a mai fost purtator de cuvant in guvernul Adrian Nastase. De asemenea, el a fost consul al Romaniei la New York si consul general la Los Angeles, in guvernarea PSD.
 
Lucaci lucreaza la TVR din 1994, iar in 2009 a fost detasat de la Televiziunea Romana la Ministerul Tineretului si Sporturilor, condus atunci de Monica Iacob Ridzi, in functia de director de comunicare.
 
In 2012 Claudiu Lucaci a fost numit in functia de director de stiri la Televiziunea publica, functie din care a fost demis in primavara lui 2015, dupa ce a picat examenul de reevaluare.
 
Initial, el obtinuse punctaj de trecere, dar Stelian Tanase, presedinte director general la acea vreme la TVR, a decis reevaluarea lui Lucaci in urma unei contesatatii prin care unul dintre membrii din Consiliul de Administratie l-a acuzat pe Lucaci ca a plagiat lucrarea unei colege. El a contestat demiterea in instanta si a castigat.

22 februarie 2017 16:07
Modifică setările cookies