• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Kaczynski: Guvernul polonez nu va ceda  presiunilor  UE

Kaczynski: Guvernul polonez nu va ceda "presiunilor" UE

Guvernul de la Varsovia nu va ceda 'presiunilor" Uniunii Europene, a declarat duminica Jaroslaw Kaczynski, liderul partidul conservator polonez aflat la putere, Dreptate si Justitie.

, cu doua zile inainte de o dezbatere in Parlamentul European privind situatia din Polonia, transmite AFP.  

"Trebuie sa ne continuam drumul si sa nu cedam presiunilor" UE, a declarat Kaczynski, transmite Agerpres.

"Nimeni sa nu-si imagineze ca vom ceda sau ca vor exista concesii", a mai declarat Kaczynski, adaugand ca guvernul partidului sau "este atacat pentru nimic".  

El a respins acuzatiile celor care considera ca democratia poloneza este in pericol.

O dezbatere in Parlamentul European va avea loc marti privind situatia politica din Polonia din cauza ingrijorarilor aparute in urma unor decizii controversate adoptate de conservatorii din Polonia, in special privind Tribunalul Constitutional, unde cinci noi judecatori au fost numiti de noul guvern, si media, unde puterea de numire a sefilor televiziunii si radioului de stat a fost oferita ministrului Trezoreriei.   


18 ianuarie 2016 11:42
comentarii (1)

Comentarii (1)


gabriel george 2016-01-19 22:22:30
Proiect de muncă la domiciliu. Câștiguri de 100-285 euro lunar. Căutăm colaboratori care doresc să câștige între 100 și 285 euro lunar în regim part/full-time, la alegere. Proiectul este recent și vizează în final intrarea pe piața internațională de e-book. Dotări personale: un PC si conexiune internet. Cei interesați pot domicilia în orice localitate, munca exclusiv prin internet.Activitatea este relativ ușoară, dar presupune o instruire inițială (12 lecții gratuite). Nu se cer cheltuieli de colaborare. Oferim și cerem seriozitate maximă, voință, perseverență, acceptarea noutăților, modificarea stilului de muncă obișnuit. Pentru informații suplimentare, detalii și introducere în proiect contactați *****