• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Medvedev: Politica lui Merkel in domeniul migratiei,  pur si simplu stupida

Medvedev: Politica lui Merkel in domeniul migratiei, "pur si simplu stupida"

Prim-ministrul rus, Dmitri Medvedev, a calificat drept "pur si simplu stupida" politica europeana de primire a migrantilor, promovata de cancelarul Angela Merkel, intr-un interviu in Handelsblatt , noteaza AFP.

"Este pur si simplu stupid sa deschizi larg portile europene si sa-i inviti pe toti cei care aspira sa vina la voi", a declarat premierul rus, transmite Agerpres.

"Politica europeana in domeniul migratiei este un esec total, iar acest lucru este absolut groaznic. Oare nu se putea ghici ce o sa se intample, in urma cu cativa ani? Aveti analisti prosti?", s-a intrebat Medvedev.  

"Aveti acum sirieni si oameni din tari vecine cu Siria", a mai spus el. "Cine sunt acesti oameni? Exista desigur printre ei oameni saraci izgoniti de razboi. Ce vor? Sa supravietuiasca, dar de asemenea ajutoarele financiare ale UE", a notat Medvedev.  

Medvedev a mai spus ca, "printre acesti oameni exista de asemenea multi - poate sute sau chiar mii - criminali veniti in Europa cu +o misiune+ si +incepe numaratoarea inversa+. Acum, ei asteapta sa fie chemati si apoi vor actiona ca niste roboti" impotriva Europei".   


12 februarie 2016 09:32
comentarii (0)

Comentarii (0)