• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Morrissey ar putea candida la primaria Londrei

Morrissey ar putea candida la primaria Londrei

Muzicianul britanic Morrissey, fostul lider la formatiei ''The Smiths'', se gandeste ''foarte serios'' sa candideze la primaria Londrei din partea Partidului Bunastarii Animalelor, dupa cum a anuntat chiar el, luni, pe pagina sa web, informeaza BBC.

Steven Patrick Morrissey, cunoscut sub numele de Morrissey, are 56 de ani, este un aparator al drepturilor necuvantatoarelor si un adept al regimului vegetarian si isi propune sa lupte contra ''infernalei si arhaicei nedreptati sociale la care sunt supuse animalele''. ''Nu putem sa stam linistiti si sa asteptam ca acei care se afla la putere sa se lumineze'', a spus el.

Scrutinul pentru alegerea primarului Londrei va avea loc la 5 mai, iar conservatorul Boris Johnson, actualul ocupant al postului, nu se va prezenta la urne pentru un al treilea mandat.

Principalii candidati pentru aceasta importanta pozitie sunt conservatorul Zac Goldsmith, de 41 de ani, fiul milionarului James Goldsmith, si laburistul Sadiq Khan, de 45 de ani, cu origini pakistaneze, aminteste EFE, potrivit Agerpres.

8 martie 2016 09:07
Modifică setările cookies