• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Omul de afaceri Dorin Cocoş, condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare în dosarul Microsoft , va fi eliberat condiţionat

Omul de afaceri Dorin Cocoş, condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare în dosarul "Microsoft”, va fi eliberat condiţionat

Omul de afaceri Dorin Cocoş - condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare în dosarul "Microsoft” - va fi eliberat condiţionat, a decis, marţi, Tribunalul Ilfov. Decizia este definitivă, În primă instanţă, Judecătoria Sectorului 4 respinsese cererea de eliberată condiţionată a lui Cocoş.

Decizia Tribunalului Ilfov este definitivă, astfel că omul de afaceri Dorin Cocoş - încarcerat la Penitenciarul Jilava - ar urma să fie pus în libertate în cursul acestei zile.

În 16 august, magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 au respins propunerea de eliberare condiţionată a lui Dorin Cocoş, condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare în dosarul "Microsoft”, în care este acuzat că a primit nouă milioane de euro de la Claudiu Florica şi Dinu Pescariu, pentru ca, prin intermediul Elenei Udrea, atunci ministru al Dezvoltării Regionale şi vicepreşedinte PDL, să asigure firmelor susţinute de Florica încheierea şi derularea contractului de licenţiere Microsoft cu Ministerul Comunicaţiilor.

În 3 octombrie 2016, omul de afaceri Dorin Cocoş a fost găsit vinovat pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, instanţa dispunând în cazul lui confiscarea a 9.000.000 de euro şi 2 ani şi 4 luni închisoare.


3 octombrie 2017 15:28
Modifică setările cookies