• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Presedintele clubului Pandurii Targu Jiu a fost retinut

Presedintele clubului Pandurii Targu Jiu a fost retinut

Presedintele Consiliului de Administratie al Clubului sportiv Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a fost retinut, marti seara, dupa ce a fost audiat la sediul Inspectoratului Judetean de Politie, informeaza Mediafax.

Marin Condescu a fost chemat, marti, in jurul orei 16.00, la audieri, la sediul Politiei Judetene Gorj, ulterior pe numele acestuia fiind emisa ordonanta de retinere pentru 24 de ore.
 
In 8 octombrie, Marin Condescu a fost chemat la sediul IPJ Gorj pentru audieri in dosarul in care este acuzat de spalare de bani si fals. Presedintele Consiliului de Administratie de la Pandurii Targu Jiu a venit atunci insotit de catre avocatul sau, care a declarat corespondentului MEDIAFAX ca este vorba despre un dosar penal deschis in vara pe numele lui Condescu si care vizeaza modul in care firma ce asigura tichetele de masa pentru mineri si energeticieni a incheiat cu echipa de fotbal un contract de cesiune de creante de 1,7 milioane de lei.
 
Avocatul lui Condescu preciza ca la acest dosar a fost anexata si plangerea care vizeaza modul in care Marin Condescu ar fi imprumutat clubul cu 2,2 milioane de lei, in primavara lui 2012.
 
Surse judiciare declarau corespondentului MEDIAFAX ca perchezitiile au avut loc intr-un dosar in care Condescu este suspectat de spalare de bani, fals si uz de fals, dupa ce ar fi imprumutat clubul cu 2,2 milioane de lei, bani pe care ulterior si i-ar fi recuperat, fara insa a trece in contabilitate aceste operatiuni.
 
In urma perchezitiilor, de la sediul clubului sportiv au fost ridicate mai multe documente si doua unitati de calculator.

12 noiembrie 2013 18:07
Modifică setările cookies