• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Proiectul La pedale : Bucurestenii pot inchiria gratuit biciclete in parcurile Herastrau si Kiseleff

Proiectul "La pedale": Bucurestenii pot inchiria gratuit biciclete in parcurile Herastrau si Kiseleff

Centrele "La Pedale" de inchiriere gratuita a bicicletelor vor fi redeschise, marti, in parcurile Kiseleff si Herastrau, proiectul fiind reluat dupa ce anul trecut bicicletele au fost folosite de peste 40.000 de cetateni.

Primaria Sectorului 1 si Asociatia Green Gate vor redeschide, marti, in parcurile Herastrau si Kiseleff, centrele de inchiriere gratuita a bicicletelor in cadrul proiectului "La Pedale", se arata intr-un comunicat al Primariei Sectorului 1 citat de Mediafax.
 
Vor fi disponibile in total 700 de biciclete, adaugandu-se doua sute de biciclete fata de anul trecut. Acestea sunt grupate pe trei categorii, pentru adulti, adolescenti si copii.
 
Pe baza unui buletin de identitate, un adult va putea primi maxim trei biciclete, pentru o perioada maxima de inchiriere de doua ore. Acestea trebuie aduse inapoi in stare buna de functionare.
 
Proiectul "La Pedale" se va desfasura intre 1 aprilie si 15 noiembrie, programul centrelor de inchiriere fiind de luni pana vineri, intre orele 10.00 -18.00, iar sambata si duminica, intre orele 10.00 - 19.00.

31 martie 2014 14:45
Modifică setările cookies