• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Regina Ana, internata in spital in Elvetia. Regele Mihai este alaturi de ea

Regina Ana, internata in spital in Elvetia. Regele Mihai este alaturi de ea

Emotii pentru familia regala. Regina Ana este bolnava, iar fiica sa, Principesa Margareta, si Regele Mihai se afla de o saptamana in Elvetia, pentru a-i fi alaturi.

Potrivit unor surse, Regina ar fi internata in spital, iar starea sa de sanatate este fragila. Acesta este si motivul pentru care altetele sale au lipsit de la slujba de Inviere din acest an.
 
Casa Regala a anuntat deja ca suveranul nu va fi prezent nici la manifestarile dedicate Zilei Regalitatii pentru prima data, in ultimii 16 ani.
 
Regele Mihai este in Elvetia, impreuna cu Principesa Margareta, de cel putin o saptamana, pentru a-i fi alaturi reginei. Potrivit unor surse apropiate familiei, alteta sa ar fi internata in spital pentru ca si-a luxat glezna.
 
Cert este ca starea sa de sanatate este una fragila care nu-i permite deplasarea in Romania si il tine pe Rege departe de tara. Este binecunoscut faptul ca Regele Mihai i-a fost intotdeauna aproape sotiei incepand cu ziua in care destinul i-a adus alaturi la nunta Elisabetei a II-a, verisoara Regelui Mihai.
 
Prezenta discreta in Romania in ultimii ani, Regina Ana a fost vazuta in public pentru ultima oara la sfarsitul anului 2011, la Castelul din Savarsin, locul unde familia regala isi petrece, de obicei, sarbatorile. De altfel, Casa Regala a fost reprezentata in ultima vreme la manifestarile publice doar de Principesa Margareta, Principele Radu si Principele Nicolae. La fel s-a intamplat si in acest an, in noaptea de Inviere, cand doar cei doi au fost la Catedrala Ortodoxa din Alba.

7 mai 2013 19:59
Modifică setările cookies