• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Restricţii de circulaţie în 3, 4 și 5 august, din cauza caniculei

Restricţii de circulaţie în 3, 4 și 5 august, din cauza caniculei

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat joi că, din cauza caniculei, va impune restricţii de circulaţie în 3, 4 și 5 august, în intervalul orar 12:00 – 20:00, pentru camioanele de peste 7,5 tone, pe drumurile naţionale şi autostrăzile care tranzitează 15 judeţe din vestul ţării.

Restricţiile de circulaţie sunt impuse ca urmare a avertizării de cod rosu de caniculă, potrivit căruia se vor înregistra temperaturi maxime care vor depăși 40 de grade, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).
 
Avertizarea este emisă pentru judeţele Dolj, Mehedinţi, Caraş-Severin, Hunedoara, Timiş, Arad, Sibiu, Alba, Bihor, Cluj, Mureş, Sălaj, Satu Mare, Maramureş şi Bistriţa Năsăud.
 
Fac excepţie de la aceste restricţii autovehiculele destinate transporturilor de persoane, transporturilor de animale vii şi de produse perisabile de origine animala şi vegetală, care participă la intervenţii în caz de forţă majoră.
 
Totodată, nu se supun restricţiilor autovehiculele destinate transporturilor funerare, transporturilor poştale, transporturilor de echipamente de prim ajutor, pentru distribuire de carburanţi, transporturilor de mărfuri sub temperatura controlată, pentru tractări vehicule avariate, pentru distribuirea de apă şi hrană în zonele calamitate, transporturi cu vehicule specializate destinate salubrizării, transporturi apă îmbuteliată, transporturi produse provenite din exploatări agricole şi transporturi militare implicate în exerciţii multinaţionale.

3 august 2017 15:23
comentarii (0)

Comentarii (0)