• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Seful DGIPI, Rares Vaduva, urmarit penal pentru abuz in serrviciu, favorizarea faptuitorului si obstructionarea justitiei

Seful DGIPI, Rares Vaduva, urmarit penal pentru abuz in serrviciu, favorizarea faptuitorului si obstructionarea justitiei

Seful DGIPI, Rares Vaduva, a parasit luni sediul DNA, unde a stat mai putin de 30 minute. El nu a dorit sa faca declaratii la iesirea de la DNA.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, lui Rares Vaduva i s-a citit ordonanta de continuare a urmaririi penale, acuzatiile fiind de abuz in serviciu, favorizarea faptuitorului si obstructionarea justitiei.

Sursele citate au aratat ca acuzatiile au legatura cu o cauza disjunsa din dosarul in care a fost trimis in judecata fostul ministru de Interne Gabriel Oprea.

Avocatul lui Rares Vaduva, George Pop, a declarat, la iesirea de la DNA, ca in momentul de fata are loc o ancheta, insa nu poate da detalii din aceasta.

"In momentul de fata se afla in derulare o ancheta. Nu putem sa dam niciun fel de detalii. (...) Urmeaza sa ne aratam o anumita pozitie in acest sens, cat priveste detaliile cu privire la o ancheta aflata in derulare nu sunt in masura eu sa va comunic niciun fel de informatii", a spus avocatul.


29 august 2016 10:34
Modifică setările cookies