• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Senatoarea Doina Tudor, retinuta de DNA

Senatoarea Doina Tudor, retinuta de DNA

Senatoarea Doina Tudor a fost retinuta joi de procurorii DNA in dosarul in care este de acuzata de complicitate la luare de mita. 

Ea a fost scoasa din sediul DNA cu catuse la maini si dusa in arestul Politiei Capitalei. Doina Tudor a sustinut ca va pleda pentru nevinovatia sa in fata Instantei Supreme, transmite Agerpres.

Senatorii au votat miercuri in favoarea cererii DNA privind retinerea si arestarea ei. Doina Tudor a declarat in plen ca acuzele care i se aduc sunt nefondate, neprobate si nereale, iar calitatea sa nu este de inculpat, ci de nevinovat.  

Doina Tudor este anchetata in dosarul in care fostul sau sot, Daniel George Tudor, este anchetat in stare de arest la domiciliu pentru luare de mita, la data faptei presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, ulterior vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Tot in arest la domiciliu se afla si Ovidiu Marian, la data faptei secretar general al Senatului, cu privire la savarsirea infractiunii de trafic de influenta. 


25 februarie 2016 15:37
Modifică setările cookies