• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Stan , titlul melodiei rapperului Eminem, a fost inclus in Oxford English Dictionary si poate fi folosit ca substantiv si ca verb

“Stan”, titlul melodiei rapperului Eminem, a fost inclus in Oxford English Dictionary si poate fi folosit ca substantiv si ca verb

Titlul ”Stan”, piesa a rapperului Eminem, a fost inclus in Oxford English Dictionary, cu explicatia de fan obsedat de o anumita vedeta, informeaza bbc.co.uk.

Melodia ”Stan” face parte din albumul de studio ”The Marshall Mathers” si vorbeste despre un fan obsedat de rapper. Cantareata si compozitoarea Dido a contribuit la cantec si apare, de asemenea, in videoclip.
 
In dictionar apare si un exemplu de utilizare a termenului. ”Are milioane de «stans» care il numesc un zeu al rapului”.
 
Versurile melodiei spun povestea unui fan care se supara atat de mult ca Eminem nu ii raspunde la scrisoare, incat devine din ce in ce mai disperat, iar rapperul realizeaza ca acesta si-a ucis iubita insarcinata si s-a sinucis.
 
Potrivit Oxford English Dictionary, cuvantul ”stan” poate fi utilizat ca subiect si ca verb.
 
Intre alti termini care au fost inclusi in Oxford English Dictionary se numara: ”Bootylicious”, element ce apare intr-o melodie a cantaretei Beyonce, ”Yolo”, dintr-un cantec al rapperului Drake, si ”Cray”, dintr-o melodie a rapperului Kanye West.
 
In luna aprilie, in Oxford English Dictionary a fost inclusa si sintagma ”sonic screwdriver” (surubelnita sonica) din ”Doctor Who”, care va fi publicata oficial in cursul acestei luni.

2 iunie 2017 13:59
Modifică setările cookies