• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Star Wars: The Force Awakens a depasit Avatar si a devenit filmul cu cele mai mari incasari din istorie in America de Nord

Star Wars: The Force Awakens a depasit Avatar si a devenit filmul cu cele mai mari incasari din istorie in America de Nord

Noua pelicula "Star Wars" a devenit miercuri filmul cu cele mai mari incasari din istorie in America de Nord, titlu detinut pana acum "Avatar", pe care nu l-a depasit insa si la nivel international.

Star Wars VII: The Force Awakens a "depasit 760,5 milioane de dolari, bani generati de Avatar in intreaga perioada de difuzare", potrivit Disney.

Al saptelea film al seriei acumulase 758,2 milioane de dolari in Statele Unite si Canada la 5 decembrie, in trei saptamani de la lansarea in cinematografe.

"Star Wars a fost intotdeauna una dintre cele mai iubite povesti din istoria filmului. Nu a fost decat o chestiune de timp ca o continuare sa mearga mai bine decat trilogia originala", al carei prim episod a fost lansat in 1977, si sa depaseasca "Avatar", spune Jeff Bock, analist al companiei specializate in box office, Exhibitor Relations.

Dar cu 1,56 miliarde de dolari stransi la nivel global, "Trezirea fortei" mai are inca un drum lung de parcurs pentru a depasi doua filme ale regizorului James Cameron - ''Avatar", lansat in 2008, care a adus venituri de 2,8 miliarde de dolari la nivel mondial, si "Titanic", lansat in 1997, cu venituri totale de 2,2 miliarde de dolari. 


7 ianuarie 2016 17:27
Modifică setările cookies