• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Tarom a anulat, miercuri, cursele interne si pe cea spre Chisinau, din cauza conditiilor meteo

Tarom a anulat, miercuri, cursele interne si pe cea spre Chisinau, din cauza conditiilor meteo

Compania Tarom a anulat miercuri, din cauza conditiilor meteo, cursele 201/202 Bucuresti - Chisinau - Bucuresti, 603/604 Bucuresti - Timisoara - Bucuresti si 643/644 Bucuresti - Cluj Napoca - Bucuresti, pasagerii urmand sa fie imbarcati tot astazi pe urmatoarele curse catre aceleasi destinatii,potrivit unui comunicat al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB), remis presei.

"Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfasoara in conditii de iarna. Se aterizeaza si se decoleaza in deplina siguranta. Unele zboruri inregistreaza intarzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrarii aeronavelor", spun reprezentantii companiei.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru mentinerea suprafetei de miscare in conditii optime si sunt asigurate conditiile pentru desfasurarea operatiunilor aeriene.

Informatii in timp real despre situatia zborurilor pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti pot fi gasite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti recomanda pasagerilor sa isi ia masurile necesare pentru a se prezenta in timp la aeroport.

11 ianuarie 2017 12:56
Modifică setările cookies