• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Tarom reia partial zborurile spre Bruxelles, din 5 aprilie

Tarom reia partial zborurile spre Bruxelles, din 5 aprilie

Zborurile companiei Tarom cu destinatia Bruxelles vor fi reluate, partial, de marti, ca urmare a redeschiderii aeroportului Zaventem, informeaza operatorul aerian.

Incepand cu aceasta data, respectiv 5 aprilie, compania Tarom va relua operarea cursei RO 373/4 - Bucuresti - Bruxelles (Zaventem) - Bucuresti, care va fi efectuata cu un avion Airbus A318. Pasagerii care detin un bilet pentru zborul RO 371/2 in perioada 5 - 8 aprilie 2016 vor fi rerutati pe zborul Tarom RO373/4, care opereaza conform urmatorului orar: RO 373 Bucuresti - Bruxelles 16,50 - 18,40 si RO 374 Bruxelles - Bucuresti 19,25 - 23,05.

"Tinand cont de faptul ca aeroportul Zaventem este partial operational, pentru moment, sunt anumite restrictii pe aeroport si, de aceea, pasagerii sunt rugati sa consulte, inaintea calatoriei, site-ul aeroportului BRU. www.brusselsairport2203.be", informeaza Tarom.

Potrivit sursei citate, o serie de restrictii vizeaza faptul ca pasagerii trebuie sa aiba boarding pass-ul sau rezervarea printata pentru a li se permite accesul in zona de check-in, insotitorii pasagerilor nu au acces in aeroport cu exceptia celor ce insotesc pasagerii cu mobilitate redusa, transportul public nu a fost reluat, iar accesul la aeroport este posibil doar cu autoturismele private si taxiuri, iar serviciile speciale nu pot fi asigurate deocamdata (serviciul de minor neinsotit sau cel de transport al animalelor).

 

4 aprilie 2016 12:57
Modifică setările cookies