• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Test gratuit pentru stabilirea alcoolemiei, la iesirea din cluburi, in Bucuresti si Constanta

Test gratuit pentru stabilirea alcoolemiei, la iesirea din cluburi, in Bucuresti si Constanta

Bucurestenii si constantenii vor putea fi testati gratuit pentru stabilirea alcoolemiei, la iesirea din cluburi, in noaptea de sambata spre duminica, in cadrul actiunilor organizate in Romania si in alte tari europene, sub titulatura "Noaptea europeana fara alcool".

In Romania, care participa pentru a sasea oara la acest eveniment, vor fi organizate mai multe actiuni preventive in Bucuresti si Constanta, la care vor participa, pe langa politisti rutieri, membri ai Asociatiei Siguranta Auto, ONG-uri si voluntari, informeaza Politia Romana.
 
"In cadrul acestora, se vor distribui, la intrarea in cluburi, bratari de apartenenta la eveniment, iar la iesire, cei care doresc, vor fi testati cu dispozitive specifice pentru stabilirea gradului alcoolemiei, puse la dispozitie de catre reprezentantii Asociatiei Siguranta Auto", a mai precizat sursa citata.
 
"Noaptea europeana fara alcool", organizata la nivel european incepand din 1995, are drept scop prevenirea accidentelor de circulatie produse pe fondul conducerii autovehiculelor de tinerii soferi aflati sub influenta bauturilor alcoolice.

19 octombrie 2013 14:40
Modifică setările cookies