• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Tortionarul Alexandru Visinescu, condamnat definitiv la 20 de ani de inchisoare

Tortionarul Alexandru Visinescu, condamnat definitiv la 20 de ani de inchisoare

Fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat Alexandru Visinescu a fost condamnat definitiv, miercuri, de Inalta Curte de Casatie si Justitie, la 20 de ani de inchisoare.

 Este acuzat de savarsirea de infractiuni contra umanitatii, in legatura cu abuzurile exercitate asupra detinutilor politici, conform Agerpres.


10 februarie 2016 11:31
comentarii (2)

Comentarii (2)


FA SI TU BANI DIN INTERNET 2016-02-10 13:36:21
SALUT ! , VREI SA FACI BANI DIN INTERNET ? Intamplator am gasit un joc b.row.ser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Ca tine de altfel, am crezut ca este o reclama la un site "lesinat". Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 10 mii de euro. Toti banii sunt de la joc, INITIAL VA TREBUI SA CUMPERI ZIARE APOI SA LUPTI DE 10 ORI SI SA MUNCESTI, dupa aceste activitati vei primi sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri,cum ar fi: fabrici de lactate, ziar propriu, unde poti publica articole, fabrici de lemne, universitati etc. Jocul este un simulator excelent al realitatii. Evident acesta necesita timp, la inceput bugetul tau va fi in jur de 3-4 lei pe zi. Totusi investind banii progresiv, dupa 2-3 saptamani poti ajunge la sume de 100-200 lei pe zi si tot asa. Tu decizi cand sa iti retragi banii pe card sau prin alte operatiuni bancare. Te astept , click : bit.ly/d4GD45s ...........dfht676
mario 2016-02-10 12:14:45
Dar pe guvernanții ăștia care de 26 de ani ne torturează și ne-au adus în pragul disperării, de ce nu-i condamnă nimeni pentru infracțiuni contra poporului romîn și fel de fel de abuzuri exercitate asupra oamenilor muncii din țara asta ???