• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Transfagarasanul, inchis sambata, pentru desfasurarea unui concurs de triatlon

Transfagarasanul, inchis sambata, pentru desfasurarea unui concurs de triatlon

Circulatia rutiera pe Transfagarasan (DN 7C) va fi inchisa sambata, intre orele 8,00 si 18,00, intre barajul Vidraru si Balea Lac, pentru desfasurarea unui concurs de triatlon, potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

Competitia se numeste "Transfier" - Campionatul National de Triatlon pe distanta medie si este organizat de Asociatia Club Sportiv "No Sress".

"Pentru buna desfasurare a traficului rutier, recomandam conducatorilor auto sa se deplaseze cu atentie si sa respecte indicatiile politistilor rutieri aflati pe traseul de deplasare. Pietonii sunt rugati sa circule numai pe acostament, iar traversarea strazii sa o faca numai dupa ce sunt siguri ca intentia lor de a traversa a fost observata de catre soferi", se arata intr-un comunicat al IPJ Arges, remis marti pe aceeasi tema.

Potrivit site-ului Federatiei Romane de Triatlon, "Transfier" este unul dintre cele mai dificile triatloane din lume si presupune: inot in lacul Vidraru, ciclism pe Transfagarasan si alergare pana la Omul de Fier.

16 septembrie 2016 14:56
Modifică setările cookies