• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Trenurile InterRegio vor opri la Bontida, pentru preluarea calatorilor care participa la Festivaul Electric Castle

Trenurile InterRegio vor opri la Bontida, pentru preluarea calatorilor care participa la Festivaul Electric Castle

CFR Calatori va avea programata, la trenurile InterRegio, o oprire suplimentara la Bontida cu prilejul Festivalului Electric Castle care se desfasoara in aceasta saptamana langa Cluj, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

"Pentru preluarea traficului feroviar de calatori estimat cu prilejul Festivalului Electric Castle care se desfasoara langa Cluj, in perioada 11 - 17/18 iulie 2016, trenurile InterRegio ale CFR Calatori vor avea programata o oprire suplimentara la Bontida. In plus, in zilele de 16 si 17 iulie, trenul Regio 4308 va circula suplimentar, avand plecarea din Cluj Napoca la ora 17,35, sosirea in Bontida la 18,24 si in Dej Calatori la 19,15", informeaza CFR.

Un bilet de tren pentru un adult de la Bucuresti Nord la Bontida este 101,60 lei, iar pentru un elevi si studenti este de 68 de lei.

Biletele de tren pot fi cumparate online de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, cu reducere de 5% - singura care se cumuleaza si cu alte discount-uri, tip 10% pentru calatoria dus-intors, de la casele de bilete din statiile si agentiile de voiaj CFR, de la automatele de vanzare din garile mari sau de la terminale ZebraPAY din marile centre comerciale.

"Comuna Bontida, aflata la 30 km distanta de Cluj si la 17 km de Gherla, este strabatuta de magistrala feroviara 401 care asigura legatura intre Cluj Napoca si nodul feroviar Dej Calatori, comuna fiind deservita de statiile CFR Bontida si Rascruci. Festivalul Electric Castle se desfasoara in perioada 14-17 iulie si este primul festival din Romania care a mutat muzica electronica si concertele live pe scenele indoor sau in aer liber ale unui castel, desfasurandu-se in incinta Castelului Banffy din Bontida", mentioneaza sursa citata.


12 iulie 2016 10:19
Modifică setările cookies