• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Trupa The Hollywood Vampires, formata din Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry, concerteaza pe 6 iunie la Bucuresti

Trupa The Hollywood Vampires, formata din Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry, concerteaza pe 6 iunie la Bucuresti

The Hollywood Vampires, super-grupul care a facut senzatie in 2016 la Premiile Grammy, cu actorul Johnny Depp, rockerul Alice Cooper si chitaristul trupei Aerosmith, Joe Perry, va concerta, in premiera in Romania, la pavilionul Romexpo din Bucuresti, pe 6 iunie, informeaza un comunicat al Phoenix Entertainment.

Biletele la pret promotional sunt disponibile incepand de joi in reteaua Eventim si pe www.eventim.ro. Acestea sunt disponibile in numar limitat si pot fi achizitionate la preturile de Diamond Circle - 439 lei, Golden Circle - 249 lei, Normal Circle - 149 lei. Dupa epuizarea lor, preturile vor fi: 459 lei - Diamond Circle, 279 lei - Golden Circle si 169 lei - Normal Circle.
 
Grupul The Hollywood Vampires, in care s-au perindat nume grele ale rock-ului precum John Lennon sau Ringo Starr, a fost infiintat de catre legendarul Alice Cooper in 1970. In 2015, i-a cooptat pe Johnny Depp si Joe Perry (Aerosmith) pentru a sustine un concert la Festivalul Rock in Rio, din Brazilia, iar dupa succesul rasunator, acestia au decis sa porneasca in turneu incepand cu data de 24 mai 2016.

31 martie 2016 15:13
Modifică setările cookies