• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
UE ameninta Ungaria si Polonia cu proceduri de infringement daca refuza sa primeasca refugiati. Ce a cerut Romaniei

UE ameninta Ungaria si Polonia cu proceduri de infringement daca refuza sa primeasca refugiati. Ce a cerut Romaniei

Comisia Europeana cere Romaniei sa intensifice ritmul primirii refugiatilor conform cotelor obligatorii.

Citeste continuarea pe www.stirileprotv.ro.


17 mai 2017 08:56
comentarii (4)

Comentarii (4)


Piszka 2017-08-06 18:39:06
Are dreptate orban,cum sa conbietuiesti cu oamenii acestia ,daca pot sa spui oameni,cu putorile lumii,cu astia se destrama economia in loc sa creasca,de ce e obligat ungaria,polonia sau romania sa ia din putorile astea??de ce,ce vina sau ce treaba avem nou din toate astea,mai bine să taie din fonduri europene decat sa primească o tara refugiati,ca vor aduce un prejudiciu mare economiei ,bugetului si strica imaginea pt investitori adevărați,sper ca si romania va refuza,avem destui țigani pe care ii ținem din buget
emanoil 2 2017
...din pacate, deja avem, ca daca seful, a batut din calcaie, in fata lui madam Merkel, s-o ajute, au sosit si la noi. Nu de mult, un profesor, a cerut unor fete dintre ce-i, refugiti, sa-si descopere fata, cand este la scoala, replica a FOST ca EA are DREPTURI! ...IN CAZUL ASTA, profesorul NU! ...urmariti pe YouTube, ce tupeu au, ei spun ca n-a venit sa munceasca, au venit, sa primeasca, cate 1000 de Euro, de membru din familie, ca asa, le-a promis Merkel cand i-a invitat!!! ...logic ar fi, ca toti sa mearga in GERMANIA, ca nemtii au spus, ca prefera, immigrantii arabi, decat pe ce-i din est-europa! ...iar seful nostru, a batut din calcaie si deja avem admisi in tara!!! ...desi ei nu prea doresc aici,ca suntem saraci! si nu platim cate 1000 de euro, pentru fiecare membru de familie!!!
Dorel Afrasini 2017-08-05 13:12:29
Nimic împotriva, dar să fie puși la muncă ca orice cetățean de rând, nu s-a primească locuință socială, bani de cheltuială și drepturi mai multe ca noi băștinașii români. Nu trebuie să creadă că sunt în concediu in țara noastră. Dacă au plecat din tara lor bântuită de războaie și sărăcie,să muncească pentru ași reconstrui un nou viitor, asa cum am făcut și noi cînd am ajuns prin alte țări, ba din contra, pe noi nu ne-a ajutat nimeni cu locuință sau ajutor social, am primit ce este drept încurajări și îndrumări, ceea ce a contat foarte mult. Sper ca cei din UE sa fie înțelepți și, doar sa ajute nu să le asigure un trai pe vecie fără lipsuri, de frica, a,,,, nu mai știu eu ce... Și ei sunt oameni, deci, pot munci ca și noi. Doar sa vrea... Cam greu pentru unii,,,, adevărat, dar haideți să le dăm o șansă, și noi am avut-o pe a noastră.
geo 2017-05-18 11:48:14
Casa dulce casa.Referire la imigranti!!!!!!!!!!!!!.