• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Un roman, inarmat cu un cutit, retinut in fata Marii Moschei din Toulouse. Acesta ar fi intentionat sa omoare musulmani

Un roman, inarmat cu un cutit, retinut in fata Marii Moschei din Toulouse. Acesta ar fi intentionat sa omoare musulmani

Un imigrant roman care a proferat amenintari cu moartea la adresa musulmanilor dupa atentatele de la Paris a fost retinut vineri in apropierea Marii Moschei din orasul Toulouse, anunta Mediafax.

Potrivit unor surse din cadrul politiei citate de postul France3, barbatul era inarmat cu un cutit.
 
Romanul in varsta de 34 de ani a luat un taxi, vineri dimineata, pentru a ajunge la Marea Moschee din Toulouse, situata in cartierul Empalot.
 
Insa unul dintre apropiatii sai a avertizat politia ca romanul ar fi intentionat "sa omoare un musulman", conform unei surse din politie citata de AFP.
 
In jurul orei 9.00 (10.00, ora Romaniei), romanul a fost retinut in fata moscheii. Barbatul avea asupra sa un cutit cu lama de 20 de centimetri.
 
Barbatul este acuzat de port ilegal de arma si proferare de amenintari cu moartea.
 
Zeci de actiuni antimusulmane au fost semnalate in Franta dupa atacurile teroriste comise saptamana trecuta, soldate cu 17 morti, a anuntat Observatorul contra Islamofobiei al Consiliului francez de cult musulman (CFCM), care a cerut consolidarea securitatii la moschei.

16 ianuarie 2015 20:46
comentarii (1)

Comentarii (1)


brindusa cosma 2015-01-16 23:44:37
Romanul acela,era ...ceva mai tuciuriu si ..e.posibil sa fi consumat,ceva ,, tarie ,,altfel nu -si poate explica Gestul de ,,razbunator ,,