• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Un tablou al romanului Adrian Ghenie s-a vandut cu suma record de 4 milioane euro

Un tablou al romanului Adrian Ghenie s-a vandut cu suma record de 4 milioane euro

Un tablou al tanarului pictor roman Adrian Ghenie s-a vandut cu suma record de 3,1 milioane lire sterline (circa 4 milioane euro), a anuntat casa de licitatii Sotheby's. "The Sunflowers in 1937" fusese estimat undeva intre 400.000 si 600.000 de lire.   

Tabloul de dimensiuni impresionante (2,80 x 2,80 metri) reinterpreteaza cunoscuta panza a lui Van Gogh, cu tuse amintind de perioada neagra a nazismului.  

Pictura "Sunflowers in 1937" a fost licitata de dealeri cunoscuti, ca Hugh Gibson, Thaddeus Ropac si Michaela de Pury, fiind adjudecata in cele din urma de un licitator asiatic anonim, cu oferte prezentate telefonic.

Cota pictorului roman nu inceteaza sa creasca. El este prezent la Pace Gallery si are programata o expozitie la Beijing. 


11 februarie 2016 13:04
comentarii (1)

Comentarii (1)


FA SI TU BANI DIN INTERNET 2016-02-11 14:32:39
SALUT ! , VREI SA FACI BANI DIN INTERNET ? Intamplator am gasit un joc b.row.ser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Ca tine de altfel, am crezut ca este o reclama la un site "lesinat". Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 10 mii de euro. Toti banii sunt de la joc, INITIAL VA TREBUI SA CUMPERI ZIARE APOI SA LUPTI DE 10 ORI SI SA MUNCESTI, dupa aceste activitati vei primi sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri,cum ar fi: fabrici de lactate, ziar propriu, unde poti publica articole, fabrici de lemne, universitati etc. Jocul este un simulator excelent al realitatii. Evident acesta necesita timp, la inceput bugetul tau va fi in jur de 3-4 lei pe zi. Totusi investind banii progresiv, dupa 2-3 saptamani poti ajunge la sume de 100-200 lei pe zi si tot asa. Tu decizi cand sa iti retragi banii pe card sau prin alte operatiuni bancare. Te astept , click : bit.ly/d4GD45s ...........sdfgtdh6w56