• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Un tânăr german de origine turcă, fost angajat al Twitter, recunoaşte că i-a dezactivat contul lui Trump

Un tânăr german de origine turcă, fost angajat al Twitter, recunoaşte că i-a dezactivat contul lui Trump

Un tânăr german, Bahtiyar Duysak, s-a prezentat ca fiind angajatul Twitter care a dezactivat contul lui Donald Trump pe 2 noiembrie, timp de 11 minute, în ultima sa zi de muncă la reţeuaua de socializare, relatează Reuters.

Site-ul american TechCrunch, specializat în actualitatea tehnologică, a publicat miercuri un interviu în care Bahtiyar Duysak, un tânăr de origine turcă în vârstă de douăzeci şi ceva de ani, născut şi crescut în Germania, care a lucrat în baza unui contract pe perioadă determinată la San Francisco, spune că a dezactivat contul preşedintelui american.
 
Twitter a anunţat pe 2 noiembrie că acest cont al lui Donald Trump a fost dezactivat timp de 11 minute de către un angajat care se afla în ultima zii de muncă, fără să-i precizeze identitatea.
 
Tânărul spune în acest interviu că el consideră întreruperea temporară a contului lui Trump ”o greşeală” şi că nu credea că acesta avea să fie dezactivat.
 
El spune că nu a planificat să facă acest lucru, că a dat întâmplător peste această posibilitate aproape de sfârşitul ultimei sale ture şi că a hotărât să profite de ea.
 
”Există milioane de persoane care ar vrea să facă ceva împotriva lui dacă ar avea posibilitatea. În cazul meu, a fost o întâmplare”, a declarat Duysak în acest interviu video postat online, în care purta un puliover gri cu steagul american.
 
Twitter nu a confirmat miercuri dacă Duysak este fostul angajat în discuţie şi nu a răspuns altor întrebări, iar Reuters precizează că nu l-a putut contacta pe Duysak.
 
Şi BuzzFeed News afirmă, citând două surse, că Duysak este fostul angajat care a întrerupt contul lui Trump.

30 noiembrie 2017 13:12
comentarii (0)