• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Vanzarea produselor de tip fast-food si a cafelei, interzisa in incinta scolilor din Timisoara

Vanzarea produselor de tip fast-food si a cafelei, interzisa in incinta scolilor din Timisoara

Comercializarea produselor de tip fast-food si a cafelei va fi interzisa in unitatile de invatamant din Timisoara, in urma unui proiect initiat de un consilier local PDL si adoptat, marti, de Consiliul Local, potrivit Mediafax.

Consilierul local PDL din Timisoara Stefan Sandu a initiat un proiect de hotarare care interzice comercializarea unor produse de tip fast-food si a cafelei in incinta unitatilor de invatamant din municipiu.
 
Proiectul a fost supus, marti, aprobarii Consiliului Local Timisoara si a primit numarul necesar de voturi pentru a fi adoptat.
Potrivit proiectului, automatele de cafea trebuie sa fie amplasate doar in spatiile destinate in exclusivitate profesorilor, adica in cancelarii si in cabinetele profesorilor.
 
Alimentele interzise sunt, potrivit proiectului, cele care au continut mare de zaharuri, sare sau grasimi, precum prajituri, bomboane, hamburgeri, pizza, chipsuri, snacks-uri, alune, covrigei si biscuiti sarati, produsele de patiserie, margarina, branza topita, mezeluri grase, sandvisuri neambalate.
 
Proiectul va intra in vigoare in 15 zile de la adoptare.

10 decembrie 2013 21:50
Modifică setările cookies