• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Vila in care a fost asasinat Gianni Versace, vanduta la licitatie cu 41,5 milioane de dolari

Vila in care a fost asasinat Gianni Versace, vanduta la licitatie cu 41,5 milioane de dolari

Luxoasa vila din Miami in care a trait creatorul de moda italian Gianni Versace, in care celebrul designer a fost asasinat in 1997, a fost vanduta la licitatie, marti, cu 41,5 milioane de dolari unui grup imobiliar, informeaza AFP.

"Licitatia pentru aceasta vila legendara din Florida s-a incheiat la suma de 41,5 milioane de dolari, acesta fiind ultimul pret oferit de VM South Beach LLC. Este o afacere buna si suntem bucurosi", a declarat Lamar Fisher, un reprezentant al casei de licitatii Fisher Auctions, organizatoarea evenimentului.
 
Doar trei cumparatori potentiali au participat la licitatie: grupul VM South Beach LLC, fiul magnatului Donald Trump, Eric, si Glenn Straub, proprietarul cluburilor Palm Beach Polo si Country Club.
 
Pretul de pornire pentru "Casa Casuarina", o vila din anii 1930 care are 10 camere si doua terase, din care una da spre plaja, era de 25 milioane de dolari. Vila are si o piscina de 16 metri, placata cu mozaic si aur de 24 carate. Multe dintre camerele vilei sunt decorate cu fresce pictate manual, marmura italiana si vitralii din sticla.
 
Gianni Versace a cumparat proprietatea in 1992 cu 2,9 milioane de dolari. Designerul a cheltuit 33 milioane de dolari renovand-o si adaugandu-i o aripa noua.
 
In 1997, Gianni Versace a fost impuscat mortal in cap in fata casei sale de criminalul in serie Andrew Cunanan, care s-a sinucis ulterior.
 
In ultimii ani, vila a fost transformata in hotel, dar, din cauza unor probleme financiare, proprietarii au decis sa o scoata la vanzare.

18 septembrie 2013 12:57
Modifică setările cookies