Artista britanica, in varsta de 25 de ani, ar fi trebuit sa o inlocuiasca pe cantareata Cheryl Cole in calitate de imagine oficiala a brandului L'Oreal. Dupa o serie de negocieri cu compania franceza, purtate pentru a semna un contract deosebit de profitabil, care ar fi facut din artista britanica noua vedeta L'Oreal, alaturi de alte staruri de prim calibru, precum Penelope Cruz, Eva Longoria si Jennifer Lopez, Adele a hotarat sa refuze in cele din urma acea oferta si nu a oferit nicio explicatie pentru decizia luata.

"L'Oreal s-a aflat in negocieri avansate pentru a semna un contract cu Adele si totul parea ca merge in aceasta directie - insa ea s-a razgandit", a declarat o sursa pentru revista People. "Directorii de la L'Oreal sunt complet uluiti de faptul ca ea a refuzat o suma atat de mare".

Daca ar fi acceptat aceasta oferta, Adele ar fi inlocuit-o pe cantareata Cheryl Cole, care a semnat un contract foarte avantajos cu L'Oreal in anul 2009.

Vestea vine dupa o serie de speculatii in presa britanica, potrivit carora L'Oreal ar fi intentionat sa renunte din proprie initiativa la colaborarea cu Cheryl Cole, al carei contract era de 500.000 de lire sterline pe an.

Numirea ei in calitate de imagine a companiei L'Oreal a condus la o crestere generala a vanzarilor brandului, insa
Cheryl Cole a fost "mutata" treptat catre divizia de produse de ingrijire a pielii si a parului, datorita deciziei sale de a-si schimba foarte des culoarea parului.

Potrivit presei britanice, directorii de la L'Oreal s-au declarat totodata neplacut impresionati de uriasul tatuaj in forma de trandafir pe care Cheryl Cole si l-a facut la inceputul acestui an pe fese si pe partea de jos a spatelui.

Adele isi exprimase anterior dispretul fata de vedetele care "isi vand sufletul" acceptand sa isi puna numele pe o serie de produse cosmetice de dragul sansei de a castiga sume mari de bani fara sa depuna un efort prea mare.

"Nu vreau ca numele meu sa fie pus alaturi de acela al unui brand", a spus artista britanica. "Nu vreau sa fiu murdarita sau bantuita. Cred ca e ceva rusinos sa te vinzi astfel", a spus Adele.

Anul 2013 a fost un an plin de succes pentru Adele. In februarie, cantareata britanica a castigat premiul Oscar pentru piesa "Skyfall", tema muzicala de pe coloana sonora a celui mai recent film din seria "James Bond". Totodata, Adele a primit in acest an statutul de membru al Ordinului Imperiului Britanic (MBE) pentru servicii deosebite aduse industriei muzicale.

Adele, in varsta de 25 ani, intentioneaza sa isi lanseze urmatorul album de studio in 2014, dupa o pauza in cariera de doi ani, in timpul careia a devenit mama. Adele are un fiu, Angelo, in varsta de 11 luni, primul copil al artistei cu partenerul ei de viata Simon Konecki.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscuta ca Adele, este cantareata si compozitoare. Ea a debutat la 19 ani si s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciata si de criticii muzicali. Adele a fost prima artista care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar in 2012 a castigat sase premii Grammy. Pana in prezent, ea a lansat pe piata doua albume, "19" si "21".

Adele, a carei silueta este departe de a fi una standard in showbiz, are o voce exceptionala. Artista nu s-a ferit sa vorbeasca despre suferintele sale in dragoste in melodii precum "Someone Like You" si "Rolling in the Deep".