In 2014, Cablevision a inregistrat venituri de 6,5 miliarde dolari. 

Dupa publicarea informatiilor referitoare la tranzactie, actiunile Cablevision au urcat la Bursa de la New York cu 16%, la 33,12 dolari, informeaza Agerpres.

Capitalizarea de piata a Cablevision este estimata la 7,89 miliarde dolari, iar a Altice la 24 miliarde.

In mai, Altice a cumparat al saptelea mare operator american de cablu, Suddenlink, pentru 9,1 miliarde dolari, prima astfel de achizitie de dincolo de Atlantic. 

Grupul european Altice va plati 34,90 dolari pe actiune pentru Cablevision si va finanta tranzactia prin intermediul bancilor si prin vanzare de actiuni, sustin sursele. 

Reprezentantii Altice si Cablevision nu au comentat informatia. 

Recent, Altice a preluat si compania de telefonie Portugal Telecom pentru 7,4 miliarde euro, dupa achizitionarea operatorilor francezi de telefonie SFR si Virgin Mobile. 

In iunie 2015, Numericable-SFR, subsidiara grupului Altice, a inaintat o oferta pentru achizitionarea operatorului de telefonie Bouygues Telecom, o tranzactie care ar duce la crearea celui mai mare operator de telefonie mobila din Franta. 

In prezent, cel mai mare operator francez de telecomunicatii este grupul Orange, cunoscut anterior sub numele de France Telecom, prezent si in Romania.