"Este aproape imposibil sa ne imaginam cum ar arata lumea fara World Wide Web. WWW sunt poate cele mai importante trei litere din istoria recenta a civilizatiei, cele care au transformat radical modul in care gandim, comunicam, consumam si traim", a declarat Bogdan Enoiu, director general McCann Worldgroup Romania .

Absolvent al Universitatii Oxford, Tim Berners-Lee, a inventat WWW-ul in 1989. Componentele dezvoltate de el la acel moment, precum URL, HTTP sau HTML, au fost rafinate pe masura ce tehnologia s-a raspandit, fiind si acum esentiale pentru navigarea internetului. 

Tim Berners-Lee este inca parte din povestea WWW-ului, la peste 25 de ani de la inventarea lui, detinand pozitii de conducere in numeroase asociatii sau organizatii ce vizeaza dezvoltarea continua a acestui instrument.

Printre altele, el este directorul Fundației World Wide Web, lansata in 2009 cu scopul de a maximiza potentialul pozitiv al Web-ului asupra umanitatii.  

McCann Worldgroup Romania si Thiess Holding au lansat anul acesta seria de conferinte pe teme de leadership, educatie, sport si inovație - McCann/Thiess Conferences.