Les Goodstein este un fost actionar al News Corp., careia i s-a alaturat in 2006. 

CNG, cu sediul in Brooklyn, in sudul orasului New York, include 11 ziare locale si site-uri. Cele mai cunoscute sunt Carribean Life, The Brooklyn Paper, The Bronx Times Reporter, Bay News, Bay Ridge Courier, Bayside Times si TimesLedger. 

Grupul este si editorul revistelor specializate despre casatorie si familie precum The Wedding Guide si Sweet Sixteen. 

CNG, lansat in 2006, editeaza peste 235.000 de exemplare pe saptamana, distribuite in cartierele din New York (Brooklyn, Queens, Bronx si Manhattan). 

"Aceasta vanzare (...) ne va ajuta sa remodelam portofoliul News Corp, in momentul in care suntem pe cale sa realizam o digitalizare globala a activitatilor noastre, pentru o crestere pe termen lung", a declarat Robert Thomson, directorul general al News Corp. 

News Corp.nu a dezvaluit termenii tranzactiei. 

News Corporation a finalizat, pana la sfarsitul lunii iunie 2013, proiectul sau de scindare, in companii diferite, a diviziei editoriale de activitatile de divertisment. 

Divizia de cinema si televiziune - inclusiv studiourile 20th Century Fox, reteaua de televiziune Fox si postul Fox News - a fost separata de cea care include ziarele si operatiunile de publishing ale grupului News Corp. 

Din grupul media News Corp. fac parte si publicatiile americane Wall Street Journal si New York Post, ziarele britanice Sunday Times si The Sun, dar si The Australian si editurile HarperCollins si Harlequin Enterprises.