Peste 1.000.000 de vizualizari au strans transmisiile Live facute in ultimele 2 saptamani de StirileProTV pe Facebook. In scurtele interventii care preced programul obisnuit al Stirilor ProTV, Andreea Esca i-a poftit pe privitori in culisele redactiei, unde a purtat discutii informale cu reporterii despre cele mai interesante subiecte ale zilei. Momentele Live au stat bine si la engagement, adunand 50.000 de like-uri, share-uri si comentarii.

Si interventiile Live facute de Pavel Bartos pe pagina Romanii Au Talent inaintea show-urilor din ultimele doua saptamani au atras multi ochi de pe Facebook. La primul clip Live de acest fel, o sesiune Q&A cu Pavel, s-au uitat in total peste 140.000 de unici, jumatate dintre ei chiar in timpul transmisiunii. Acestia au scris peste 14.000 de comentarii cu intrebari, laude sau simple saluturi pentru carismaticul actor.

Viralul inceputului de aprilie a fost, insa, un clip postat de Sport.ro: golul spectaculos care a dus-o pe Liverpool in semi-finalele Europa League, amplificat de reactia exploziva a comentatorilor romani. Peste 600.000 de useri au vazut clipul, dintre care 80% pana la final. Mai mult de 49.000 au generat interactiuni (likes, comments, shares) pentru postarea cu reach organic colosal, de peste 2 milioane.