Unul din ultimele mistere legate de Galaxy S8, pretul, pare sa fi fost elucidat, acesta urmand a fi de 799 de euro pentru varianta de baza.

De aceea, Samsung si viitorul sau flagship se afla parca mai mult ca niciodata in atentia presei si a pasionatilor de smartphone-uri. Dupa ce, pe rand, au fost aflate majoritatea detaliilor tehnice, acum a venit momentul sa se cunoasca si preturile.

Conform jurnalistului Evan Blass, care, de regula, furnizeaza informatii corecte din cadrul companiilor care produc smartphone-uri, Galaxy S8 va costa 799 de euro, iar modelul S8 Edge ar urma sa coste 899 de euro.

Galaxy S8 va fi insotit si de o serie de accesorii originale care vor aduce un plus de functionalitate. Printre acestea se numara DeX, o statie de incarcare wireless care va costa 150 de euro, casca de realitate virtuala GearVR la 129 de euro si camera panoramica Gear 360 care va putea fi achizitionata pentru 229 de euro.

Conform aceleiasi surse, Galaxy S8 va fi disponibil in trei versiuni coloristice, numite metaforic Black Sky, Orchid Grey si Arctic Silver.

Urmatorul flagship Samsung urmeaza sa fie prezentat oficial pe 29 martie, urmand sa-si faca aparitia pe piata undeva in a doua parte a lunii aprilie.